top of page
Tropical Leaves

Tervetuloa lukemaan asiakkaideni kokemuksia ja arvosteluja! Tässä osiossa jaamme avoimesti ja suostumuksellisesti asiakkaideni kokemuksia lyhytterapiasta ja keskusteluavusta. Nämä arvostelut kertovat tarinoita siitä, miten terapia ja tuki ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä.

Asiakkaideni tarinat ovat sydäntälämmittäviä ja inspiroivia. Ne heijastavat sitä voimaa ja kasvua, jonka he ovat kokeneet saadessaan apua erilaisiin elämänhaasteisiin. Nämä arvostelut eivät ole ainoastaan sanoja, vaan ne kertovat aidoista kokemuksista ja muutoksesta, jonka terapia ja tuki ovat tuoneet heidän elämäänsä.
 
Toivon, että nämä kokemukset rohkaisevat ja motivoivat sinua ottamaan askeleen kohti parempaa mielen hyvinvointia.

Sydämellinen, lämmin, ammattitaitoinen, lämminhenkinen, paljon annettavaa, helposti lähestyttävä, luotettava, lempeä, sopivasti jämäkkä.

"Mia on kannustava, asiakastaan sopivasti haastava ja luotettava valmentaja, jonka kanssa on helppo kehittää itseään. Mia on kuin tehty auttamaan ihmisiä, mielestäni täysi kymppi."

Katariina

Mia on todella lahjakas valmentaja. Hänestä huokui lämpö ja hän todella kuunteli suurella sydämellä minun asioitani. Hän teki tarkat muistiinpanot ja huomasin, että hän oli käynyt ne aina läpi ennen seuraavaa tapaamistamme. Se merkitsi paljon, tunsin, että valmennus oli hyvin henkilökohtaista ja välittävää. Mia antoi minulle tilaa ja koin, että hän ei noudattanut valmista ennakkosuunnitelmaa - etenimme täysin minun tarpeitteni mukaan. Arvostin myös kovasti sitä, että Mia antoi paljon positiivista palautetta."

"Mia auttoi minua löytämään itsestäni tärkeät vahvuudet ja kehitettävät heikkoudet. Valmennus oli "silmiä avaava" kokemus ja uskon, että tämä oli uraani mullistava valmennus."

Taina

Mia tekee valmennusta todella sydämellä. Hänellä on vahva empatiakyky, mikä saa hänet helposti huomaamaan myös asioita, joita ei sanota ja saa ohjattua minut käsittelemään niitä. Jotenkin Mia saa luotua rauhallisen ilmapiirin ja turvallisuuden tunteen valmennuksessa. Tuli todella luottavainen ja hyvä olo. Ja todella tarpeellisia muutoksia omaan elämään."

Leila

Sanna

"Valmennus avasi silmäni tulevaisuuden uraani ajatellen. Tein valmennuksen aikana suunnanmuutoksen, jota en olisi ilman valmennusta tullut ajatelleeksi. On uskomatonta, miten vain neljän tapaamisen aikana voi ajattelu muuttua niin paljon ja sitä kautta koko elämän suunta!"

Stina

"Sain uusia, tuoreita näkökulmia asioihin ja minulle tarpeellista ratkaisukeskeistä ohjausta. Mia auttoi ymmärtämään, että stressaan turhaan asioita, joihin en voi vaikuttaa. Tämä oli minulle todella tärkeää ja sain valmennuksen aikana ajatusmallini kuntoon. Koko valmennusprosessi oli mielenkiintoinen. Suosittelen kenelle tahansa."

Matilda

bottom of page