top of page

Tarjoan keskusteluapua, voimavaroja ja tukea parempaan hyvinvointiin. Olen erikoistunut ja vahvasti kouluttautunut kolmeen tarjottavaan avainpalveluun: lyhytterapiaan, Life Coaching:iin ja joogan ohjaukseen. Kaikki nämä edesauttavat ja ohjaavat sinua kohti harmonisempaa elämää.

 

Etsitkö tukea erilaisiin haasteisiin kuten masennus, stressi, suru, viha, pelot ja fobiat, vanhemmuus, riippuvuudet, motivaation puute tai johtajuus? 

Tervetuloa löytämään avun ja tuen polku kohti parempaa mielen hyvinvointia. Tarjoan lyhytterapiaa ja keskusteluapua moniin elämän haasteisiin, kuten unettomuuteen, elämänmuutoksiin, työuupumukseen, itsetuntoon, suruun, kuolemanpelkoon, motivaation puutteeseen, pariterapiaan, eron kipupisteisiin, mielenterveysongelmiin kuten masennukseen, ahdistukseen, sosiaaliseen pelkoon, burn outiin, fobioihin, stressiin ja narsismiin.

Lyhytterapian ja keskusteluavun avulla pystymme yhdessä tutkimaan ja käsittelemään näitä elämänalueita. Unettomuus, työuupumus, tai vaikka masennus voivat tuntua ylivoimaisilta haasteilta, mutta terapian avulla voimme löytää työkaluja ja näkökulmia niiden hallintaan. Suru, ero tai jopa kuolemanpelko voivat olla valtavia tunnekuohuja, mutta terapia voi auttaa niiden käsittelyssä ja uudenlaisen tasapainon löytämisessä.

Itsetunto, motivaatio tai mielenterveysongelmat kuten ahdistus ja stressi vaikuttavat usein elämänlaatuun merkittävästi, mutta terapia voi tarjota välineitä niiden hallintaan ja parantamiseen. Sosiaalinen pelko, fobiat tai narsismi voivat luoda vaikeuksia ihmissuhteisiin, mutta terapia voi auttaa ymmärtämään näitä piirteitä ja löytämään uusia tapoja niiden kohtaamiseen.

Oli kyse sitten yksilöllisestä tuesta tai parisuhteen haasteista, tarjoan räätälöityä apua ja tukea jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Astu rohkeasti sisään ja aloita matkasi kohti parempaa mielen hyvinvointia.

Hinnasto

  • Etäterapia onnistuu asuinpaikkakunnasta riippumatta joustavasti verkossa

  • Lähitapaamiset pidetään Helsingissä (Herttoniemi)

Yhteydenotto
bottom of page